Ordia

- standardordbøkene for næringsliv og fagmiljøer

Abonnement

For komme i gang med ORDIA-abonnementet trenger du en lisenskode, enten du er enbruker eller flerbruker. Lisenskoden bestilles via epost post@formatic.no

Formatic AS registrerer bestillingen og sender deg lisenskoden pr. e-post. Klikk på lenken i e-posten for å få opp Nedlastingssiden. Klikk ORDIA Programpakke for å laste den ned. Trykk "Kjør" og følg anvisningene. Etter at lisenskoden er kopiert inn og aktivert, kan du laste ned de ordbøkene du ønsker å ha.

Vi anbefaler å skrive ut Brukerguiden. (se menyen til venstre) på forhånd før nedlasting og installasjon. Her finner du mange tips. Du kan også se under "Spørsmål og svar".

Når det er flere brukere, er det naturlig at administrator (systemansvarlig) kopierer og fordeler lisenskoden til de brukere som skal ha, og samme prosedyren utføres for alle brukerne. Sikkerhetsproblematikken i forbindelse med Internett-kommunikasjonen er beskrevet i e-posten

Abonnementet gjelder i avtalt tid, normalt i ett år, fra installasjon. I avtaleperioden kan oppdateringer av program og ordbøker lastes ned fritt. Brukeren varsles i god tid når det er på tide å fornye abonnementet. Hvis abonnementet ikke fornyes, går programmet automatisk ut.Vennligst kontakt oss for bestilling og fornying av abonnement.